Mijn naam is Sandra Rosmuller.

Beroepsgegevens:

Rosmuller Psychologenpraktijk, KvKnr. 20157803
BIGreg.nr.: 09064210825,

AGBcode 94004542 (zorgverlener) en 94061166 (praktijk)


Kwaliteitsstatuut

In 1998 heb ik de studie Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht afgerond en vervolgens ben ik afgestudeerd als psycholoog. Ik ben geregistreerd in het overheidsregister als gezondheidszorgpsycholoog BIG en bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) als eerstelijnspsycholoog.

Na mijn opleiding aan de Universiteit Maastricht heb ik enkele jaren gewerkt op een psychiatrische dagbehandeling en op de afdeling Eetstoornissen van een Academisch Ziekenhuis. Ik heb daar naast psychiatrische diagnostiek zowel individuele als groepsbehandelingen gedaan. Sinds 2007 ben ik zelfstandig gevestigd binnen Triade. Ik werk in de Generalistische Basis GGZ (voorheen ‘eerstelijn’). Het betreft hoofdzakelijk kortdurende behandelingen bij mensen met uiteenlopende (milde) psychische klachten / problemen, die vastlopen in het leven. In de behandelingen maak ik gebruik van methoden die wetenschappelijk onderbouwd zijn (‘evidence based practice’) zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR, en onderdelen uit ACT. Middels nascholingen en intervisie houd ik mijn expertise op peil. Naast face-to-face contact (behandelgesprekken) bied ik de mogelijkheid om (aanvullend) een online behandelprogramma (E-health) te volgen.


Mijn werkdagen zijn maandag ,dinsdag  en donderdag. Op dinsdag ben ik direct telefonisch te bereiken tijdens het telefonisch spreekuur van 12.30 uur – 13.00 uur.

Verder ben ik bereikbaar via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.