Mijn naam is Annemarie van Eersel.

Beroepsgegevens:

Psychologie van eersel KvKnr. 24440877
BIGreg.nr.: 59055125525

AGBcode 94003971 (zorgverlener) en 94061072 (praktijk)


Kwaliteitsstatuut

Ik ben geregistreerd als Gezondheidszorg psycholoog (BIG) en Eerstelijnspsycholoog (NIP). Vanwege mijn werk in het buitenland ben ik voorheen ook geregistreerd geweest als Chartered Clinical Psychologist bij de Britse beroepsvereniging.

Ik ben in 1992 afgestudeerd als Neuro- & Revalidatiepsycholoog aan de Universiteit van Nijmegen. Daarna ben ik via omzwervingen naar Schotland en het Midden-Oosten mij steeds meer gaan richten op het werken in de eerstelijn. Ik vind het prettig met een mix van problematiek te werken, met de nadruk op de zelfredzaamheid en sterke punten van iedere cliƫnt.


Ik werk sinds 2009 bij Triade. Daarbij doe ik zowel individuele als relatietherapie. Bij relatietherapie maak ik onder andere gebruik van Emotionally Focused Therapy (EFT). Mijn manier van werken hangt mede samen met de aard van uw vragen en omvat onder andere cognitieve therapie, traumaverwerking (ook EMDR) en omgaan met somatische en vermoeidheidsklachten. Ik ben enthousiast over Acceptance & Commitment therapy, een voorbeeld van derde generatie cognitieve gedragstherapie. Bij ACT ligt de nadruk op waar je heen wil om een waardevol leven te kunnen leiden en niet zozeer op waar men allemaal vanaf zou moeten.

Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag en ben op donderdag telefonisch bereikbaar tussen 12.30 en 13.00 uur.