Mijn naam is Annelies Vree.

Praktijkgegevens:

Psychologenpraktijk Vree hodn Triade KvKnr. 20163561
BIGreg.nr. 19052470625

AGBcode 94000331 (zorgverlener) en 94061078 (praktijk)


Kwaliteitsstatuut


Ik ben in 2001 samen met een collega gestart met psychologenpraktijk Triade .  Ik ben Gezondheidszorgpsycholoog BIG geregistreerd en gekwalificeerd Eerstelijnspsycholoog (geregistreerd bij het NIP en de LVE) .

Al 25 jaar mag ik dit beroep met liefde uitvoeren. Voordat ik in 2000 naar Zeeland ben verhuisd heb ik  als zelfstandig gevestigde psycholoog gewerkt in verschillende delen van het land. In al die jaren heb ik een aantal postdoctorale opleidingen gevolgd waaronder o.a. de Cognitieve- en Gedragstherapie, de Oplossingsgerichte therapie, EMDR en de Eerstelijnskwalificatie.

Tevens heb ik een model ontwikkeld waar u in één sessie duidelijkheid krijgt over waarom we zijn zoals we zijn, doen zoals we doen, waarom verstand en gevoel zoveel kunnen verschillen . Ook kunnen problemen/ziekten van zowel lichamelijke- als geestelijke aard een plek krijgen ( bijv.hoofdpijn, somber, moe, paniek) en daardoor beter begrepen worden. Vanuit dit model kan er goed gewerkt worden aan hoe u het anders zou willen.

Mijn werkdagen zijn de maandag, dinsdag, woensdag en de vrijdag.

Op woensdag ben ik bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur van 12.30u.-13.00uur.